Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische roerbakschotel 2
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
500
g
vegetarisch gehakt
▢
250
g
champignons
in kwarten
▢
1
rode paprika
in stukjes
▢
1
bosui
in ringetjes
▢
100
g
peultjes
▢
1
courgette
in blokjes
▢
125
ml
crème fraîche of kokoscrème
▢
1
lepele Indiase rode currypasta
Patak's
▢
1
theelepel
kerriepoeder
▢
1
theelepel
gemberpoeder
▢
1
scheutje ketjap
▢
1
teentje
knoflook
geperst
Instructies
Bak het gehakt in een koekenpan rul met de kerriepoeder en gemberpoeder.
Voeg als het gehakt bruin is ook wat ketjap toe.
Fruit in een wok de knoflook en bak de groenten een paar minuten mee.
Voeg het gehakt en de curry toe en roerbak nog 1 minuut.
Voeg de kokoscrème of room toe en meng het geheel tot de saus warm is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met witte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Roerbakken / Wokken
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch