Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische Tofu Nasi met Satésaus
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
35
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
rijst
▢
2
tl
sojasaus
▢
1
tl
zoete chilisaus
▢
1
tl
gembersiroop
▢
1
pakje
Alpro® Soya Tofu Basis
in blokjes van 2 cm
▢
1
ui
in blokjes van 1½ cm
▢
1
wortel
in blokjes van 1½ cm
▢
1
prei
in stukjes van 1½ cm
▢
1
zakje
nasi goreng kruiden
▢
125
g
taugé
▢
400
ml
satésaus
▢
Alpro® Soya Bakken & Braden
Instructies
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Roer een marinade van sojasaus, chilisaus en gembersiroop en marineer hierin de Alpro Soya Tofu Basis.
Verwarm een scheutje Alpro Soya Bakken & Braden in een wok.
Bak de ui, wortel en prei tot de ui glazig is.
Voeg de nasi goreng kruiden toe, volgens de gebruiksaanwijzing, en vervolgens de rijst en de taugé.
Verwarm een scheutje Alpro Soya Bakken & Braden in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gemarineerde Alpro Soya Tofu Basis gedurende 4 minuten.
Verwarm intussen de satésaus.
Serveer de nasi met de gebakken Alpro Soya Tofu Basis en de satésaus.
Voedingswaarden
Calories:
600
kcal
|
koolhydraten:
80
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
3
g
|
Sugar:
8
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch