Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Verfijnde Carpaccio Wraps met Avocado en Basilicum Yoghurtsaus
Porties:
4
Bereidingstijd:
19
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
mes
snijplank
Koekenpan (voor de pijnboompitten)
Ingrediënten
▢
1
pak
wraps
8 stuks
▢
50
g
Parmezaanse kaas vlokken
▢
50
g
gebruinde pijnboompitten
▢
4
bosuitjes
▢
4
avocado’s
▢
2
verpakkingen
carpaccio
voor 4 personen
▢
200
ml
yoghurtsaus met basilicum
Instructies
Voorbereiding:
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
Laat afkoelen.
Snijd de avocado’s in plakjes.
Snijd de bosuitjes op de lengte van de wraps en halveer ze in de lengte.
Wraps Beleggen:
Leg elke wrap uitgerold op een plat oppervlak.
Verdeel een paar plakken carpaccio over de wrap.
Verdeel 1/2 avocado in plakjes over de carpaccio.
Leg de halve bosuitjes gelijkmatig over de wrap.
Strooi Parmezaanse kaas vlokken en gebruinde pijnboompitten erover.
Besprenkel met een laagje yoghurtsaus met basilicum.
Afwerking:
Rol de wraps stevig op.
Snijd eventueel doormidden voor een gemakkelijke hap.
Serveer direct en geniet!
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer met een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
1
g
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Rundvlees
/
Wraps
Land van herkomst
Fusion
/
Italië
/
Mexico