Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Witte asperges met kervelvinaigrette en sliertjes Breydelham
Dit recept biedt een elegante combinatie van witte asperges met een kervelvinaigrette en sliertjes Breydelham, perfect voor een bijzondere gelegenheid.
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
bundels witte asperges
▢
6
plakken
Breydelham
▢
Enkele
radijsjes
Voor de Kervelvinaigrette:
▢
Peper en zout naar smaak
▢
Olijfolie
▢
Witte wijnazijn
▢
Verse
kervel
fijngehakt
Instructies
Maak de kervelvinaigrette door olijfolie te mengen met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de plakken Breydelham in lange reepjes en draai ze met behulp van een lepel en vork tot sliertjes die lijken op spaghetti.
Verdeel ze in 4 porties.
Kook de asperges beetgaar, laat ze vervolgens iets afkoelen en schik ze op langwerpige borden.
Giet de kervelvinaigrette over de asperges en leg de Breydelham sliertjes op de voet van de asperges.
Garneer met enkele plakjes radijs.
Serveer de witte asperges als een verfijnd en koud voorgerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
België
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij