Rooster de sneetjes maïsbrood goudbruin in de broodrooster.
Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers de limoen uit.
Roer de ricotta los in een kom met 1 eetlepel limoensap, basterdsuiker en de geraspte limoenschil.
Schil de peer, snijd deze in dunne schijfjes en besprenkel met limoensap.
Snijd de aardbeien in vieren en laat ze samen met de peer uitlekken op keukenpapier.
Bestrijk elk sneetje maïsbrood royaal met limoenricotta.
Verdeel de plakjes peer, aardbeien en blaadjes munt over vier sneetjes brood.
Leg steeds twee belegde sneetjes op elkaar en dek ze af met de laatste sneetjes brood, met de limoenricotta naar beneden.
Snijd de sandwiches diagonaal in vieren en steek een satéstokje in elk stapeltje.
Verdeel de sandwiches over vier borden en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse salade en een glas koude limonade voor een zomerse lunch.Wijnadvies:De frisse en fruitige smaken van deze club sandwich combineren uitstekend met een lichte witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc. De citrusachtige tonen van de wijn versterken de frisheid van de limoenricotta en het zoete fruit.