Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Verfrissende Gazpacho met Tofu Reepjes
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
komkommer
in kleine blokjes
▢
1
sjalotje
fijngehakt
▢
1
teentje
knoflook
fijngehakt
▢
250
gr
rijpe tomaten
in kleine blokjes
▢
½
rode paprika
in kleine blokjes
▢
1
stengel
bleekselderij
fijngehakt
▢
30
gr
gemalen amandelen
▢
50
ml
olijfolie
▢
150
ml
water
▢
1
pak
Alpro® soya Reepjes Pittig/Licht gekruid
▢
1
el
Alpro® soya Yoghurtvariatie Naturel
voor garnering
▢
Rode wijnazijn
naar smaak
▢
Suiker
naar smaak
▢
Zout
naar smaak
▢
Peper
naar smaak
Instructies
Houd een klein beetje paprika, komkommer, amandelen en tomaat achter.
Hak de rest in kleine blokjes (brunoise).
Hak ook de sjalot, knoflook en bleekselderij.
Pureer ze samen met olijfolie en 150 ml water in een keukenmachine tot een gladde massa.
Breng de puree op smaak met rode wijnazijn, suiker, zout en peper.
Bak de Alpro® soya Reepjes op het laatste moment in een beetje Alpro® soya Bakken & Braden.
Strooi de reepjes en de rest van het achtergehouden garnituur over de gazpacho.
Voedingswaarden
Calories:
250
kcal
|
koolhydraten:
15
g
|
Protein:
8
g
|
Vet:
18
g
|
Zout:
1
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Spanje
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch