4eetlepelsolijfolie met knoflookaroma en chilipeper
Zout en peper naar smaak
Instructies
Rooster de shoarmabroodjes lichtbruin in een broodrooster of onder de grill.
Scheur de geroosterde broodjes in kleine stukken en leg ze in een grote schaal.
Besprenkel met het citroensap.
Voeg de komkommer, tomaat, rode ui, witte kaasblokjes en fijngehakte koriander toe aan de schaal.
Besprenkel de salade met de olijfolie met knoflookaroma en chilipeper.
Schep de salade voorzichtig om zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de salade over vier borden en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer deze zomerse salade met een frisse en lichte witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Verdejo, die de frisse smaken van de komkommer en tomaat aanvult en goed past bij de hartige witte kaas.