Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vietnamese noedelsoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
soepkop
Pan met deksel
Ingrediënten
▢
8
lenteui
▢
2
kippenbouillon
▢
100
gram
rijstnoedels
▢
150
gram
kip
▢
8
takjes
koriander
▢
1
rode peper
▢
1
eetlepel(s)
basterdsuiker
▢
1
limoen
Instructies
Snij de lente-uitjes in schuine stukjes en breng een ruime pan water met de bouillontabletten aan de kook.
Kook de lente-ui in de bouillon beetgaar en schep ze met een schuimspaan uit de pan.
Kook de rijstnoedels kort in de bouilon gaar en schep de noedels uit de bouillon (bouillon bewaren).
Snij lente-ui en peper in dunne ringetjes, de kipfilet in plakjes en hak de koriander fijn.
Voeg alles toe aan de bouillon en breng op smaak met suiker en limoensap.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Oosters
/
Vietnam