Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vinaigrette d'asperge
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Steelpan
staafmixer
Ingrediënten
▢
50
g
sjalot
▢
wijnazijn
▢
½
L
aspergekookvocht
▢
¼
L
maïsolie
▢
ei
Instructies
Doe de sjalot met de azijn in een pan en kook de azijn bijna helemaal weg.
Voeg het aspergekookvocht toe en breng het aan de kook.
Zeef de sjalotten eruit en voeg de olie toe.
Breng het geheel nogmaals aan de kook.
Kijk uit dat het niet overkookt.
Doe de eidooiers in de 2 l. litermaat, en giet voorzichtig de kokende massa op de dooiers.
Meng dit direkt goed door m.b.v. de staafmixer.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten