Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vispizza met zalm en mosselen
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakplaten
Ingrediënten
▢
1
rode ui
▢
1
blikje
zalm
roze 213 g
▢
1
schaaltje
mosselen
gekookte150 g
▢
1
blikje
Ansjovis filets
▢
4
pizza's margharita
à 300 g
▢
500
g
winterwortels
▢
½
zakje
bieslook
verse à 25 g
▢
6
eetlepels
yoghurtdressing
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Ui pellen en in dunne ringen snijden.
Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken.
Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen.
Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
Intussen wortels schillen en fijn raspen.
Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen.
Pizza's met wortelrauwkost serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pizza
/
Vis
/
Zalm
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Italië