Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vlammetjes
Porties:
120
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
Rundergehakt
▢
4
lombok rawit
▢
4
tenen
knoflook
▢
1
sjalot
▢
½
tl
Nootmuskaat
▢
1
tl
Ketoembar
▢
0,5
bouillonblokje
▢
1
el
Ketjap
▢
1
el
Sambal badjak
▢
⅔
eetlepels
bloem
▢
Bloem papje
▢
1
ei
▢
Loempiavellen van de AH
Instructies
Loempiavellen ontdooien.
Peper, ui en knoflook fijn snijden, of in blender heel fijn hakken.
Dit mengsel aan gehakt toevoegen.
Kruiden, bouillonblokje, ketjap en sambal toevoegen. Goed omscheppen.
Ei toevoegen, goed omscheppen.
Bloem toevoegen, goed omscheppen.
Van bloem en water een dik papje maken. Zet dit even apart. = lijm
Loempiavel in vieren snijden
Theelepel gehaktmengsel op een kwart vel leggen.
Vlammetje dichtvouwen als een envelopje.
Randen instrijken met bloempapje en vastplakken
Bakken in olie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------