Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Vleesfondue
Porties:
6
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
fonduepan
Ingrediënten
▢
400
gram
kipfilet
▢
250
gram
biefstuk
▢
500
gram
rundergehakt
▢
400
gram
varkensvlees
▢
2
flessen wijn
▢
500
gram
champignons
▢
2
paprika's
▢
3
flinke tomaten
▢
1
komkommer
▢
5
hardgekookte eieren
▢
3
stokbroden
▢
200
gram
kruidenboter
▢
2
potten mayonaise of 3 potten Yogonaise
▢
frituurvet
▢
vruchten in blik vruchtensap
▢
zoetzure augurken
▢
zilveruitjes
▢
pindasaus
Instructies
Het is erg lekker om meer dan een soort gehakt te geven, bijvoorbeeld normaal gehakt en Gyrosgehakt.
Maak de groenten enkele uren van tevoren schoon en zet de champignons met citroensap erover terug in de koelkast.
Maak de sauzen 1 uur van tevoren en maak de vleesschotels zo kort mogelijk van tevoren klaar.
Maak een kwartier van te voren frituurvet voor de fonduepan heet, maak de pindasaus warm en vergeet niet, het stokbrood warm te maken!
Maak wat schaaltjes met groenten, fruit en de in zessen gesneden eieren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------