Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Witlof met kaassaus
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
6
struikjes
witlof
▢
1
pot
4 fromaggisaus
260 gr., grand'Italia
▢
25
gram
boter
of magarine
▢
1
schaaltje
vegetarische balletjes
210 gr., tivall
▢
1
pak
aardappelpuree a la minute
180 gr., 3 zakjes
▢
30
gram
peterselie
verse
Instructies
Witlof schoonmaken kern verwijderen en struikjes halveren.
In pan witlof in ca. 8 min. beetgaar koken.
In koekenpan boter verhitten en balletjes in ca. 5 min. gaar bakken.
Intussen puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Saus verwarmen.
Peterselie fijnknippen.
Witlof op vierborden verdelen, saus erover schenken en bestrooien met peterselie.
Serveren met puree en balletjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Kaas
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch