Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wok noedels met ketjapvis en limoengroenten
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
½
zak
Conimex Wok Noedels
▢
200
g
stevige visfilet
bijv. Pangasius of tilapia
▢
2
teentjes
knoflook
▢
½
limoen
▢
Conimex Wok Olie
▢
300
g
Thaise wokgroenten
▢
4
eetlepels
Conimex Ketjap Asin
▢
1
theelepel
Conimex Sambal Brandal
Instructies
Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten en koud spoelen.
Snijd de vis in blokjes.
Pel en snijd de knoflook in plakjes.
Rasp de schil van de limoen en pers uit.
Verhit een wok, voeg een flinke scheut olie toe en bak hierin ca. 4 minuten voorzichtig de blokjes vis goudbruin.
Haal ze uit de wok en laat ze goed uitlekken.
Roerbak in de wok de wokgroenten en de knoflook 5 minuten.
Voeg de limoenrasp, de ketjap en de sambal toe en wok 2 minuten mee.
Voeg de noedels toe en warm het geheel goed door.
Schep voorzichtig de visblokjes erdoor.
Voeg naar smaak wat limoensap toe.
Verdeel de gewokte noedels over de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet knapperige Conimex Kroepoek op tafel.
Variatietip:
Vervang limoen door citroen.
Ook lekker met in reepjes gesneden Chinese kool of paksoi in plaats van de wokgroenten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Noedels
/
Vis
Land van herkomst
Oosters
Jaargetijde:
Snel te maken