Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wok roll met zalm en five spice
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
300
gram
zalm
▢
400
gram
snijbonen
▢
wok olie
▢
woksaus five spice
▢
wok rolls
▢
100
gram
tauge
▢
50
gram
gebakken uitjes
Instructies
Snijd de zalmfilet in blokjes van ca. 3 cm.
Was en snijd de snijbonen in ruitjes.
Zet een wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de zalmblokjes 3 minuten.
Schep ze even uit de pan.
Zet de wok terug op het vuur en roerbak de boontjes 2 minuten.
Voeg de woksaus toe en wok het geheel nog 1 minuut, voeg de vis voorzichtig toe en warm alles goed door.
Verwarm de wok rolls, leg op de wokrolls wat tauge.
Verdeel de zalm en de boontjes erover, bestrooi met wat gebakken uitjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Vis
Land van herkomst
Oosters