Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 1 minuut.
Schep de maïskorrels en de tomatenblokjes erdoor en roerbak nog 2 minuten.
Voeg 6 eetlepels woksaus toe.
Wok nog 1 minuut.
Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Leg op elke wok roll wat van het vleesmengsel en wat plakjes komkommer.
Rol ze op, leg ze op 3 borden en bestrooi royaal met gebakken uitjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Knapperige Conimex Kroepoek Naturel is altijd lekker! Variatietip: Beleg de Wok Roll eerst met wat blaadjes sla en vul ze. Voor wie van een beetje pittig houdt: wok een halve eetlepel Sambal Oelek mee met de vleesreepjes.