Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wrap met Houmous en Rosbiefmarinade
Porties:
4
Bereidingstijd:
40
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Barbecue (optioneel)
aluminiumfolie
Prikkers
Ingrediënten
▢
3
eetlepels
olie
▢
2
eetlepels
zoete chilisaus
▢
½
eetlepel
gemalen komijn
▢
½
eetlepel
gemalen koriander
▢
2
teentjes
knoflook
fijngehakt
▢
2
eetlepels
citroensap
▢
2
schaaltjes
rosbief à la minute
▢
2
vleestomaten
▢
4
wrap tortilla's
▢
1
pot
houmous
240 g
▢
1
zak
veldslamelange
100 g
Instructies
Meng in een schaal 2 eetlepels olie met 2 eetlepels chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap.
Wentel de rosbieflapjes door de marinade zodat ze rondom bedekt zijn.
Laat de smaken afgedekt op een koele plek 30 minuten intrekken.
Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met zout, peper en 1 eetlepel olie.
Rooster de wraps per twee op de barbecue of in een grillpan totdat ze lichtbruin zijn.
Houd ze warm onder aluminiumfolie op een bord.
Rooster de rosbief en tomaatplakken 1 minuut per kant op een hete barbecue.
Snijd de rosbief in repen.
Bestrijk de wraps met houmous en verdeel de veldslamelange erover.
Leg de rosbief en tomaat op de sla.
Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek ze vast met prikkers, zodat de wraps gemakkelijk uit de hand gegeten kunnen worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze wrap met houmous en rosbiefmarinade past goed bij een frisse rosé, zoals een Grenache.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lunch
/
Wraps
Land van herkomst
Internationaal