Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalm met dillesaus
snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
800
g
aardappels
▢
½
bos
bospeen
▢
200
g
peultjes
▢
4
zalmfilet
ca. 500 g
▢
4
eetlepel(s)
boter of margarine
▢
1
zakje
vissaus dille
40 g
▢
3
bosuitjes
▢
1
eetlepel(s)
dille
diepvries, strooibusje à 50 g
Instructies
Aardappels schillen, halveren, wassen en in 20 minuten gaar koken.
Bospeen en peultjes schoonmaken.
Bospeen in ca. 10 minuten gaar koken, na ca. 6 minuten peultjes toevoegen en meekoken.
Zalm bestrooien met viskruiden uit verpakking.
In koekenpan boter verhitten.
Zalm in ca. 6 minuten gaar bakken.
Vissaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door saus roeren.
Zalm bestrooien met dille.
Zalm serveren met aardappels, groenten en saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
/
Zalm