Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalm met Pesto en Grote Garnalen uit de Airfryer
Probeer deze smaakvolle zalm met rode pesto en grote garnalen, perfect bereid in de airfryer voor een snel en heerlijk diner!
Porties:
2
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
airfryer
Kleine ovenschaal of bakje dat in de airfryer past
koksmes
snijplank
Ingrediënten
▢
2
moten zalm
▢
2
el
rode pesto
▢
3
tomaten
in blokjes gesneden
▢
2
bosuitjes
in ringetjes gesneden
▢
6
grote
gepelde garnalen
▢
100
ml
keukenroom
▢
Peper
naar smaak
▢
Zout
naar smaak
▢
Italiaanse kruiden
naar smaak
Instructies
Smeer de zalmmoten in met de rode pesto en breng ze op smaak met zout en peper.
Leg de tomatenblokjes en bosui ringetjes onderin een kleine ovenschaal of bakje dat in de airfryer past.
Plaats de zalmmoten bovenop de tomaten en bosui, en leg de grote garnalen bovenop de zalm.
Bestrooi alles met Italiaanse kruiden naar smaak en giet de keukenroom eroverheen.
Plaats de schaal in de airfryer en stel deze in op 180 graden Celsius.
Bak gedurende 12 minuten.
Serveer de zalm en garnalen met de tomaten en roomsaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte Chardonnay.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
8
g
|
Protein:
35
g
|
Vet:
30
g
|
Zout:
1.8
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Airfryer
/
Hoofdgerechten
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Internationaal
Geschikt voor Dieët:
Pescatarian