Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalm met pesto en mascarpone
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
schaal
Koekenpan
Ingrediënten
▢
400
g
zalm
▢
1
ui
fijngesneden
▢
350
g
broccoli
in kleine roosjes
▢
150
g
mascarpone
▢
500
g
vlinderpasta
gekookt
▢
3
eetlepel(s)
pesto
▢
olijfolie
▢
½
dl
witte wijn
Instructies
Olie verwarmen en ui aanfruiten.
Broccoli roerbakken ± 4 minuten.
Pesto en mascarpone toevoegen; afblussen met witte wijn.
Pasta erdoor mengen.
In koekepan olie verwarmen en zalm peperen en zouten.
Beide zijde ± 3 minuten bakken.
Pastamassa op schaal en hierop de vis dresseren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zalm