Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalm sandwichrepen
AllerHande april 2000
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koelkast
Ingrediënten
▢
4
blaadjes
kropsla
▢
1
bosuitje
▢
½
citroen
▢
100
g
verse roomkaas
op kamertemperatuur
▢
versgemalen zwarte peper
▢
100
gr
zalm
gerookte
▢
8
sneetjes
wit-casinobrood
Instructies
Sla wassen, nerf eruit scheuren en sla droogdeppen.
Bosui schoonmaken en fijn snijden.
Citroenschil onder koud stromend water schoonboenen en raspen.
Roomkaas en bosui met citroenrasp gladroeren.
Op smaak brengen met peper.
Helft van sneetjes brood dun met roomkaas besmeren.
Blaadjes sla en plakjes zalm erover verdelen.
Andere helft van sneetjes brood dik met rest van roomkaas besmeren en op met zalm belegde sandwiches leggen.
Korsten van sandwiches snijden.
Sandwiches elk in 3 repen snijden.
Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lunch
Jaargetijde:
Snel te maken