Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalmfilet met mosterdsaus
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Koekenpan
Ingrediënten
▢
1
eetlepel
boter
of margarine
▢
200
g
zalmfilet
▢
2
eetlepels
witte vermout
▢
4
eetlepels
crème fraîche
▢
1
theelepel
mosterd
Instructies
In koekenpan boter verhitten.
Zalmfilet in ca. 5 minuten gaar bakken, halverwege keren.
Zalm uit pan nemen en warm houden onder aluminiumfolie.
Vermout, crème fraîche en mosterd door bakvet roeren en verwarmen.
Zalmfilet op twee borden leggen.
Saus erover schenken.
Serveren met (instant) aardappelpuree met bosuitjes en snijbonen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Jaargetijde:
Snel te maken