Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalmsalade met asperges
AllerHande 1996
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
pakjes
aardappelgolfjes
á 450 g, CélaVita,
▢
1
blik
rode zalm
netto 418 g, John West,
▢
2
blikjes
asperges
á netto 430 g,
▢
3
bosuitjes
▢
4
eetlepels
mayonaise
▢
125
ml
zure roomzout
▢
1
mespunt
cayennepeper
Instructies
In pan met weinig water en zout aardappelgolfjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Intussen zalm afgieten, schoonmaken en in stukken verdelen.
Asperges afgieten en halveren.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
In vergiet aardappelgolfjes onder koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Mayonaise en zure room tot sausje roeren.
Op smaak brengen met zout en cayennepeper.
Asperges,aardappelgolfjes,zalm,bosuitjes en sausje voorzichtig door elkaar scheppen.
Aspergesalade op (ovale) schaal scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met bruin stokbrood.
Voedingswaarden
Calories:
510
kcal
|
koolhydraten:
49
g
|
Protein:
23
g
|
Vet:
25
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Salade
/
Vis
/
Zalm
Jaargetijde:
Snel te maken