Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zomerse Salade met Verse Perzik en Geitenkaas
Een frisse zomerse salade met sappige perziken en romige geitenkaas, afgewerkt met balsamico crème voor een perfecte smaakbalans.
Porties:
2
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
snijplank
koksmes
2
borden
Ingrediënten
▢
2
perziken
▢
Gemengde rucola sla
▢
100
gr
geitenkaas
▢
Balsamico crème
Instructies
Verdeel de gemengde rucola sla gelijkmatig over de twee borden.
Was de perziken, verwijder de pit en snijd elke perzik in 8 stukjes.
Snijd de geitenkaas in plakjes en leg deze tussen de perzikstukjes op de sla.
Sprenkel een beetje balsamico crème over de salade om het gerecht af te maken.
Serveer direct en geniet van deze lichte, zomerse salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een frisse witte wijn zoals Sauvignon Blanc of een rosé voor een perfecte zomerse combinatie.
Voedingswaarden
Calories:
220
kcal
|
koolhydraten:
20
g
|
Protein:
7
g
|
Vet:
12
g
|
Zout:
0.6
g
|
Sugar:
16
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Kaas
/
Lunch
/
Salade
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Internationaal
Jaargetijde:
Zomer
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Vegetarisch
Feestdagen etc
Picknick