Schil de aardappelen en kook ze in 3 dl water gaar.
Roer een papje van 1 dl yoghurt, citroensap en 2 eetlepels tandoorikruiden.
Snijd de vis in blokjes en meng de kruidenyoghurt erdoor.
Snipper de ui, breek de kaneelstokjes in stukjes en fruit ze samen in 2 eetlepels olie totdat de ui zacht is.
Voeg de zuurkool toe, voeg 1 dl water toe en stoof de zuurkool 1 minuut zachtjes.
Schep de visblokjes om met wat bloem.
Verhit de frituurolie tot 175°C en bak de visblokjes in delen 4-5 minuten goudbruin.
Houd ze warm.
Giet de aardappelen af, stamp ze tot een grove puree en meng er 2 dl yoghurt door.
Verwijder de kaneelstokjes uit de zuurkool en meng deze door de aardappelpuree.
Serveer de tandoorivis apart en garneer met verse koriander.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse salade en eventueel een lepel extra yoghurt voor extra romigheid.Wijnadvies:Een frisse witte wijn zoals Sauvignon Blanc past goed bij dit pittige gerecht.