Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Zwarte spaghetti met garnalen en kervelsaus
Heerlijke zwarte spaghetti met garnalen in een romige kervelsaus, een smaakvol en elegant pastagerecht.
Porties:
4
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Steelpan
pan
Ingrediënten
▢
1
theelepel
allesbinder
▢
Bosje
verse kervel
▢
2
eetlepels
droge martini
▢
250
gram
garnalen
▢
200
gram
spaghetti Nero di seppia
zwarte spaghetti
▢
250
ml
slagroom
▢
Half visbouillontablet
▢
Zout
Instructies
Kook de slagroom in en verkruimel het bouillontablet erin.
Voeg de martini toe en verwarm mee.
Knip 2/3 van de kervel fijn en bewaar de rest voor garnering.
Houd 4 garnalen apart voor garnering en ontdoe de rest van de staart.
Kook de spaghetti beetgaar.
Bind de saus met allesbinder en warm de garnalen en kervel 1 minuut mee.
Verdeel de spaghetti over borden, schenk de saus erover en garneer met garnalen en kervel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer direct.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden