Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zwarte spaghetti met garnalen en kervelsaus
Heerlijke zwarte spaghetti met garnalen in een romige kervelsaus, een smaakvol en elegant pastagerecht.
Porties:
4
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Steelpan
pan
Ingrediënten
▢
1
theelepel
allesbinder
▢
Bosje
verse kervel
▢
2
eetlepels
droge martini
▢
250
gram
garnalen
▢
200
gram
spaghetti Nero di seppia
zwarte spaghetti
▢
250
ml
slagroom
▢
Half visbouillontablet
▢
Zout
Instructies
Kook de slagroom in en verkruimel het bouillontablet erin.
Voeg de martini toe en verwarm mee.
Knip 2/3 van de kervel fijn en bewaar de rest voor garnering.
Houd 4 garnalen apart voor garnering en ontdoe de rest van de staart.
Kook de spaghetti beetgaar.
Bind de saus met allesbinder en warm de garnalen en kervel 1 minuut mee.
Verdeel de spaghetti over borden, schenk de saus erover en garneer met garnalen en kervel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer direct.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden