Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zweedse gehaktballen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
gehakt
▢
6
ei
▢
zout
▢
peper
▢
2
eetlepels
peterselie
▢
1
ui
▢
½
theelepel
bakpoeder
▢
1
dl
olie
Instructies
Klop de eierdooiers los.
Maak het gehakt aan met de eierdooiers, zout, peper, de peterselie, de ui en het bakpoeder.
Klop de eiwitten stijf en schep ze door het gehakt.
Verhit de olie in een pan.
Vorm van het gehakt ballen met een middellijn van 2 1/2 cm en braad deze in de hete olie aan alle kanten bruin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vlees
Land van herkomst
Zwitserland