Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zwitserse gegratineerde venkel met gehakt
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
venkelknollen
▢
zout
▢
300
gram
gehakt
▢
1
kleine
ui
▢
1
ei
▢
2
eetlepels
paneermeel
▢
3
eetlepels
cognac
▢
peper
▢
150
gram
geraspte Appenzeller
of Leerdammer
Instructies
Was de venkelknollen en snijd ze in vieren.
Snijd het groen eraf en bewaar het.
Kook de venkel ± 20 minuten in een pan met weinig water en zout en giet ze af.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Meng het gehakt, de ui, het ei, het paneermeel, de cognac en zout en peper in een kom door elkaar.
Vet een lage ovenschaal in, rangschik er het gehakt en de venkel in en strooi er de kaas over.
Laat de schotel in het midden van de oven in ± 25 minuten gaar worden.
Garneer met het venkelgroen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ovenschotel
/
Vlees
Land van herkomst
Zwitserland