Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zwitserse uiensalade
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
uien
▢
200
g
jonge Goudse kaas
▢
1
paprika
rode
▢
1
paprika
groene
▢
1
theelepel
mosterd
scherpe
▢
6
eetlepel(s)
olie
▢
3
eetlepel(s)
azijn
▢
zout
▢
peper
▢
½
theelepel
suiker
▢
2
eieren
hard gekookte
Instructies
Snijd de gepelde uien in dunne ringen en leg deze in een kom.
Schenk er kokend water over en laat ze een minuut staan.
Laat de uiringen op een vergiet uitlekken.
Snijd de kaas in dunne reepjes.
Was de paprika's, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Maak een sausje van mosterd, olie, azijn, zout, peper en suiker.
Schep uiringen, kaas en paprika luchtig door deze saus en garneer de uiensalade met de gepelde en in partjes gesneden eieren.
Geef de salade bij een gerecht met peulvruchten of rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Zwitserland