Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 2 pakken Indonesische duivelse kip à 69 g
- 6 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 schaaltjes kipfilethaasjes à ca. 250 g
- 750 g sperziebonen
- 1 ui
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Marinademix (uit pakken) losroeren met olie.
- Kipfilet door marinade scheppen en ca. 10 minuten laten intrekken.
- Sperziebonen schoonmaken, in ca. 6 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken.
- Ui pellen en snipperen.
- In droge braadpan kip met marinade ca. 5 minuten roerbakken.
- Ui en perziebonen ca. 2 minuten meebakken.
- Sausmix (uit pakken) en 600 ml water toevoegen en aan de kook brengen.
- Gerecht ca. 5 minuten zachtjes laten koken.
- Serveren met rijst.