Échte aardappelsalade

Dit is het recept voor een recht-toe-recht-aan aardappelsalade 
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg geschilde rauwe aardappels
  • 500 gram Hellmann's Real
  • 1 limoen sap van
  • 20 gram venkel gehakte
  • 50 gram peterselie gehakte verse
  • zout
  • peper

Instructies

  • Doe de aardappelen in een pan koud water en breng aan de kook.
  • Kook voor vijftien tot twintig minuten, giet de aardappels af en zet ze opzij om af te koelen. 
  • Ben je hongerig, ongeduldig óf allebei dan kun je het proces versnellen door de aardappels in koud water te zetten.
  • Zodra de aardappels afgekoeld zijn snijd je ze in middelgrote blokjes en meng je ze met alle andere ingrediënten in een kom.
  • Serveer met gebakken biefstuk of met een heerlijke gehaktbal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Bijgerecht / Salade