Garnalen & lente-uispies

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 20 grote garnalen schoongemaakt
  • 3 lente-uitjes in vieren
  • voor de marinade
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel gemalen koriander
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 3 eetlepel(s) ketjap manis
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • sambal naar smaak

Instructies

  • Roer de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar.
  • Dep de garnalen droog, schep ze om met de marinade en laat minstens 30 minuten intrekken.
  • Week intussen 4 houten satéprikkers in koud water.
  • Rijg de garnalen en de lente-ui om en om aan de prikkers.
  • Grill de spiesen aan elke kant 3 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Vis / Zeevruchten