Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediƫnten
- 160 gram rigatoni pasta ongekookt / gekookt volgens verpakking
- 500 gram garnalen rauwegepelde grote (ontdooit)
- 1 grote ui grof gesnipperd of 2 kleine
- 3 kleuren paprika in blokjes
- 3 teentjes knoflook in plakjes
- 1 rode peper klein gesneden
- 1 dessertlepel paprikapoeder pikant / gerookt
- 1 dessertlepel djinten komijnpoeder
- 1 theelepel zout
- 100 gram pittige harde 20+ kaas in kleine blokjes
- 2 eetlepel(s) becel light vloeibaar
Instructies
- Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking en laat als het klaar is uitlekken.
- Bak de ui, knoflook, rode peper, paprika, gerookt paprikapoeder, djinten en zout in de becel op hoog vuur even 2 minuutjes en laat dan met deksel op de pan nog 8 minuutjes laag op staan.
- Voeg dan de garnalen toe en roerbak 2 minuutjes op hoog vuur door elkaar.
- Je ziet de garnalen van grijs roze worden.
- Doe de blokjes kaas en het citroensap erbij en voeg de pasta toe.
- Roerbak tot de kaas gesmolten is no ongeveer 1,5 minuut.
- Proef en strooi eventueel nog wat verse zwarte peper er overheen.