Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Scheid de eiwitten van de eierdooiers en klop deze met de suiker en de vanillesuiker.
Klop de eiwitten met ½ koffielepel tot sneeuw.
Werk dooiers eiwitten voorzichtig dooreen, zonder het laatste te breken.
Verwarm het grilleergedeelte van de oven.
Verwarm de boter in een grote pan en doe er de mousse van de eieren in.
Laat enkele ogenblikken op hoog vuur staan, daarna 1 of 2 minuten op klein vuur.
Strooi de jam op de eieren en zet de pan onmiddellijk in de oven, onder het grilleergedeelte.
De warmte mag niet te hoog zijn, de mousse mag niet verbranden.
Duurtijd: hoogstens 3 tot 4 minuten,
Neem de pan uit de oven, schuif de omelet op een schotel en dien onmiddellijk op.
————————————————————————————————–
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Gesouffleerde omelet met jam