Botersla met aardappel kerriesalade

AllerHande augustus 2001
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zakje aardappelschijfjes 450 g
  • 1 zakje botersla 100 g
  • 2 bosuitjes
  • 1 rode puntpaprika's
  • 1 pakje Duitse cervelaat vleeswaren à ca. 133 g
  • 1 takje basilicum
  • 3 eetlepel(s) kerrie-ananassaus flesje à 250 ml

Instructies

  • In pan aardappelschijfjes in weinig water in ca. 5 beetgaar koken.
  • Botersla over twee kommen verdelen.
  • Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
  • Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
  • Basilicum in dunne reepjes snijden.
  • Cervelaatworst in stukjes snijden.
  • Aardappelschijfjes afgieten.
  • Kerrie-ananassaus, bosui, paprika, basilicum en worst voorzichtig erdoor scheppen.
  • Lauwwarme aardappelsalade op kropsla scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade / Varkensvlees