Botersla met aardappel kerriesalade
AllerHande augustus 2001
Ingrediënten
- 1 zakje aardappelschijfjes 450 g
- 1 zakje botersla 100 g
- 2 bosuitjes
- 1 rode puntpaprika's
- 1 pakje Duitse cervelaat vleeswaren à ca. 133 g
- 1 takje basilicum
- 3 eetlepel(s) kerrie-ananassaus flesje à 250 ml
Instructies
- In pan aardappelschijfjes in weinig water in ca. 5 beetgaar koken.
- Botersla over twee kommen verdelen.
- Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
- Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
- Basilicum in dunne reepjes snijden.
- Cervelaatworst in stukjes snijden.
- Aardappelschijfjes afgieten.
- Kerrie-ananassaus, bosui, paprika, basilicum en worst voorzichtig erdoor scheppen.
- Lauwwarme aardappelsalade op kropsla scheppen.