Cocktailgarnalen met pittige salsa

Porties: 16 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ pak fillobladerdeeg diepvries, a 225 g, ontdooid
  • 1 bakje cocktailgarnalen 125 g
  • 1 bakje kiwi-mangosalade
  • ¼ rode peper fijngesnipperd
  • 1 sjalotje fijngesnipperd
  • 1 theelepel tomatenpuree tube
  • 2 dl olie

Instructies

  • 4 Plakken fillodeeg elk in 5 repen snijden.
  • Om elke garnaal 1 reep rollen.
  • Tot gebruik in koelkast bewaren.
  • Intussen fruit heel fijn snijden en in schaaltje doen.
  • Rode peper, sjalot en tomatenpuree erdoor mengen (= salsa).
  • In wok of koekenpan olie verhitten. Garnalen in 1 à 2 minuten goudbruin bakken.
  • Even laten uitlekken op keukenpapier.
  • Direct serveren met salsa om garnalen in te dippen.

Voedingswaarden

Calories: 50 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 2 g | Vet: 2 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hapjes / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Fusion
Extra aanwijzing Snel te maken