Eieren en Cocotte

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 4 plakjes rauwe ham in reepjes gesneden
  • 4 eetlepels geraspte kaas
  • 4 eetlepels slagroom
  • Zout
  • Peper
  • 2 lente-uitjes in dunne ringen gesneden
  • 4 kleine ovenschaaltjes

Instructies

  • Giet in elk ovenschaaltje de inhoud van 1 losgeklopt ei en 1 eetlepel slagroom.
  • Leg hierop de reepjes ham en de geraspte kaas en bestrooi met zout en peper.
  • Zet de bakjes in het midden van een voorverwarmde oven op 200°C en bak ze gedurende 15 minuten tot de eieren gaar zijn.

Notities / Tips / Wijnadvies

Garneer met lente-uitjes en serveer warm.
Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brunch / Lunch