Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
In pan met dikke bodem ui uit hutspotgroente 1 minuut in olie fruiten.
Ui uit pan nemen. Hamlappen met bloem bestuiven, in pan leggen en rondom op hoog vuur aanbraden.
Wijn langs rand in pan schenken.
Vuur lager zetten, gefruite ui, tomaat en bouillonblokje toevoegen en vlees en saus met deksel op pan in 15 minuten gaarstoven; af en toe keren.
Intussen in ruime pan met water en ½ theelepel zout aardappel en hutspotgroente in 15 minuten gaarkoken.
Melk 15 seconden in magnetron verwarmen.
Aardappel en wortel afgieten, warme melk toevoegen en met een stamper fijnstampen.
Stamppot en hamlappen op smaak brengen met zout en peper en serveren met rode-wijnsaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Hamlappen met rode-wijnsaus en hutspot