Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Laat het sesamzaad in een droge koekepan, op matig vuur, in ± 7 minuten goudbruin worden.
Roer regelmatig.
Doe het over op een bord en laat het afkoelen.
Verhit de olie in een grote braadpan en bak de ui en de knoflook goudbruin.
Voeg de paprika en het pepertje toe en laat ± 3 minuten, al omscheppend, zachtjes meebakken.
Roer de pindakaas, het ananassap, de ketjap en de sambal erbij en laat nog ongeveer 2 minuten zachtjes stoven.
Rooster de kipbraadsticks in ongeveer 15 minuten boven gloeiende kool gaar.
Draai ze gedurende deze tijd regelmatig om.
Voeg de ananasstukjes en het sesamzaad aan de satésaus toe en warm deze op.
Serveer de kipbraadsticks met het sesamzaad en de satésaus er apart bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Kipbraadsticks met sesamzaadsatésaus