Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Hak de amandelen fijn.
Roer de boter in een grote kom romig.
Roer er de basterdsuiker, het water en (weinig) zout door.
Zeef de bloem en de kaneel boven de kom en kneed ze met de gehakte amandelen door het deeg.
Draai 24 grote balletjes van het deeg.
Smeer een bakblik in met boter en leg daar met een flinke tussenruimte 12 van de deegballetjes op.
Verwarm de oven voor op 220°C.
Schuif het blik in de oven (met overwegend onderwarmte) en bak de koekjes in 20 minuten gaar.
Laat ze uit de oven even afkoelen, snijd de koekjes dan, als ze nog warm zijn,
met een scherp mes van het bakblik los en laat ze op de bakplaat zelf verder afkoelen.
Bak de andere 12 koekjes op dezelfde manie
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Kletskoppen I