Rucolasalade met geitenkaas

Rucolasalade met geitenkaas

Aller Hande 1996
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 g rucola
  • 1 volle eetlepel amandelschaafsel
  • 75 g zachte geitenkaas Chèvre de Bellay,
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • zout
  • peper
  • ½ theelepel mosterd
  • 3 eetlepels olijolie

Instructies

VOORBEREIDEN:

  • Rucola schoonmaken, wassen en laten uitlekken.
  • In droge koekenpan amandelschaafsel in 1 minuut lichtbruin bakken.
  • Geitenkaas in stukjes snijden.
  • In kommetje azijn, zout, peper, mosterd en olie tot sausje roeren.

BEREIDEN:

  • Sausje nogmaals doorkloppen en in kom met rucola mengen.
  • Geitenkaas en amandelschaafsel over sla verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Kaas / Salade