Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Shoarma ovenschotel

Lekker makkelijk recept.
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Ovenschotel, Vlees
porties: 4 personen
Auteur: Auteur onbekend

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Shoarma bakken in een beetje olie.
  • Ovenschaal invetten.
  • Shoarma onderin, daarop de sperziebonen, daarop de rösti en als laatste de geraspte kaas.
  • In de oven op 200 º C.
  • Tot de kaas bruin is en klaar ben je.

Tips / Opmerkingen

Men kan naar eigen keus ook nog kruiden toevoegen, maar is niet nodig.
Wel lekker met een beetje knoflooksaus erbij, als het gerecht klaar is.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Spaanse bonenschotel met puree of rijst

Een heerlijke maaltijd wanneer het echt koud is!
Recept categorieën: Groenten, Rundvlees
Land van herkomst: Spanje
porties: 6 personen

ingrediënten

Bereidingswijze

Bereiden: duurt zeker 5 uur

  • Doe de soep met tomatenpuree in een pan en zet op kleinste vuur
  • Fruit de uien, knoflook, champignons en tomaatjes in een pan.
  • Nu het vlees in blokjes en door de bloem, zout en kruiden rollen.
  • Restant bewaren om saus in te dikken!
  • Doe nu alles bij elkaar in een pan en laat zeker 4 uur sudderen!!!
  • Af en toe roeren.
  • Maak intussen de aardappel puree of rijst klaar.
  • Snijd nu de komkommer in kleine blokjes en de laatste 10 minuten mee laten sudderen.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Vissticks met tomaten kokossaus

Recept categorieën: Hoofdgerechten, Vis
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 4 personen
Auteur: Albert Heijn / Allerhande

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Rijst koken volgens aanwijzing op verpakking.
  • In hapjespan met anti-aanbaklaag helft van olie uit blikje ansjovis verhitten.
  • Ansjovis, ui en kappertjes toevoegen en 3 minuten op matig vuur bakken.
  • Tomatenblokjes (incl. vocht) en kokosmelk erbij doen en aan de kook brengen.
  • Tomaten-kokossaus 15 minuten op laag vuur laten sudderen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Intussen sperziebonen in 8 minuten beetgaar koken.
  • In pan met anti-aanbaklaag rest van olie uit blikje ansjovis verwarmen en hierin vissticks
  • volgens aanwijzing op verpakking.
  • Rijst, vissticks en sperziebonen over vier borden verdelen, saus ernaast en erover scheppen.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Pastasalade met tonijn AllerHande

AllerHande 2006
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Pasta, Salade
Land van herkomst: Italië
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 4 personen
Auteur: Albert Heijn / Allerhande

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Kook de sperziebonen 5 minuten in ruim water met een beetje zout.
  • Spoel ze in een vergiet af onder koud stromend water, zodat het kookproces stopt en de boontjes mooi groen blijven.
  • Meng in een slaschaal de mosterd met de mayonaise, knoflook, zout en peper.
  • Roer de tonijn erdoor en schep vervolgens de lauwe pasta erdoor.
  • Schep de sperziebonen en olijven door de pastasalade.
  • Snijd de eieren in achten en leg ze met de ansjovis op de salade.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Pasta Niçoise

AllerHande 2004
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Pasta, Vis
Land van herkomst: Frankrijk
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 4 personen
Auteur: Albert Heijn / Allerhande

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Sperziebonen schoonmaken.
  • Penne in ruim water met zout beetgaar koken.
  • Na 3 minuten sperziebonen toevoegen en meekoken.
  • Intussen in een andere pan eieren in 8 minuten hard koken.
  • Eieren met koud water afspoelen en pellen.
  • Tomaten en eieren snijden in partjes.
  • Tonijn afgieten en in stukken verdelen.
  • Penne en sperziebonen overdoen in warme schaal.
  • Pesto en olijf plakjes erdoor mengen.
  • Stukken tonijn, partjes tomaat en ei erop leggen.
  • Peper grof erboven malen.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Lasagna met groenten AllerHande

AllerHande 2006
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Pasta
Land van herkomst: Italië
porties: 4 personen
Auteur: Albert Heijn / Allerhande

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Oven voorverwarmen op 200 ºC.
  • Venkel in lengte halveren en in dunne plakjes snijden.
  • In wok 3 eetlepels olie verhitten en venkel, wortel, sperziebonen, ui en rozemarijn hierin 3-4
  • minuten roerbakken.
  • Scheutje water erbij schenken en groenten in nog 5 minuten gaar laten worden.
  • Ansjovis afgieten boven steelpan en deze olie verwarmen.
  • Ansjovis fijnhakken en al roerend in warme olie laten smelten.
  • Slagroom en melk toevoegen en 5 minuten zachtjes laten koken.
  • Enkele lepels van dunne roomsaus over bodem van ingevette ovenschaal uitstrijken.
  • Twee lasagnavellen erop leggen.
  • Kwart van groenten, enkele lepels roomsaus en 50 g kaas erover verdelen.
  • Deze volgorde drie keer herhalen.
  • Over laatste laag van groenten en roomsaus 100 g kaas verdelen.
  • In midden van oven lasagna in 20-25 minuten gaarbakken.
  • Lasagna uit oven nemen en 5-10 minuten laten staan, zodat hij stevig wordt


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Indische kip met rijst en boontjes

AllerHande 2006
Recept categorieën: Hoofdgerechten
Land van herkomst: Oosters
porties: 4 personen
Auteur: Albert Heijn / Allerhande

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Fruit de boemboe in de zonnebloemolie.
  • Voeg de kipfilets toe en bak ze rondom even aan.
  • Voeg de tomatenblokjes met het vocht toe en breng aan de kook.
  • Draai het vuur laag en stoof de kip met de deksel schuin op de pan in 15 minuten zachtjes verder gaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Roer de bevroren sperziebonen door de kipschotel en kook ze nog 5 minuten mee.
  • Schep de bonenschotel in een warme schaal om met de gembersiroop en zout en peper naar smaak.

Tips / Opmerkingen

Serveer de Indische kip met de geurige pandanrijst en bestrooi met de gebakken uitjes.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Groentenbord met peterselie vinaigrette

AllerHande 2004
Recept categorieën: Bijgerecht, Groenten
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 4 personen
Auteur: Albert Heijn / Allerhande

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Sperziebonen schoonmaken en in ruim kokend water met zout beetgaar koken.
  • Boontjes in zeef scheppen, laten uitlekken en afkoelen.
  • Stoneleeks halveren en in kookvocht van sperziebonen gaarkoken.
  • Stoneleeks met schuimspaan uit pan scheppen, laten uitlekken en in kom omscheppen met 1 eetlepel olie en zout en peper naar smaak.
  • Shii-takes schoonvegen.
  • In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en shii-takes op hoog vuur even roerbakken.
  • Shii-takes uit pan scheppen en bestrooien met zout en peper.
  • Boontjes in 4 porties bundelen en met katenspek omwikkelen.
  • Bundeltjes in ovenschaaltjes leggen en (kwart van) stoneleeks en shii-takes ernaast scheppen.
  • Tot gebruik afgedekt met plasticfolie in koelkast zetten.
  • Peterselieblad zeer fijn hakken. In kom vinaigrette roeren van peterselie, knoflook, wijn, sjalot en rest van olie.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Afdekken en op koele plek bewaren.
  • Oven voorverwarmen op 200 °C.
  • Schaaltjes in midden van oven zetten en groenten in 10-15 minuten verwarmen.
  • Schaaltjes op de hittebestendige borden plaatsen.
  • Peterselievinaigrette erover lepelen.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Thaise kipschotel uit de wok

Land van herkomst: Thailand
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 4 personen
Auteur: Albert Heijn / Allerhande

Bereidingswijze

  • Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Ui pellen en snipperen.
  • Sperziebonen schoonmaken en in 4 minuten beetgaar koken.
  • Bonen afgieten.
  • In wok 2 eetlepels olie verhitten en ui 2 minuten bakken.
  • Sperziebonen toevoegen en 3 minuten meebakken.
  • In koekenpan rest van olie verhitten en kipblokjes 5 minuten bakken.
  • Woksaus door sperziebonen roeren en 1 minuut meewarmen.
  • Koriander fijnknippen.
  • Rijst met sperziebonen en kipblokjes serveren en met koriander bestrooien.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Sperziebonen Stamppot met gehaktsaus

Recept categorieën: Hoofdgerechten, Stoofpot, Varkensvlees
Extra aanwijzing: Snel te maken
porties: 4 personen
Auteur: Albert Heijn / Allerhande

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Aardappels schillen en in stukken snijden.
  • Aardappels in 20 minuten gaarkoken.
  • Ontbijtspek fijnsnijden.
  • Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
  • In koekenpan met anti-aanbaklaag spek 2 minuten bakken.
  • Gehakt en paprika toevoegen en 10 minuten bakken.
  • Laatste minuut ketchup toevoegen en zachtjes meeverwarmen.
  • Eventueel met zout en peper op smaak brengen.
  • In pan sperziebonen verwarmen.
  • Melk verwarmen.
  • Aardappels afgieten en fijnstampen.
  • Aardappels met melk tot smeuïge puree roeren.
  • Boontjes afgieten en door puree scheppen en met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen.
  • Stamppot over vier borden verdelen.
  • Vlees-paprika mengsel over stamppot verdelen.