Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Kruidkoekmuffins
porties: 4 personen
ingrediënten
- 300 g bloem gezeefd
- 1 zakje bakpoeder
- 175 g donkere basterdsuiker
- 2 eetlepels koekkruiden
- 75 g boter
- 5 eetlepels stroop
- 1 ei losgeklopt
- 200 ml halfvolle melk
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 175 °C.
- Muffinvorm met bloem bestuiven.
- In grote kom bloem mengen met bakpoeder, basterdsuiker, koekkruiden en mespunt zout.
- Boter met stroop in magnetron in 20 seconden laten smelten.
- Botermengsel met ei door melk roeren.
- Met vork vloeibaar mengsel snel door bloem roeren, enkele klontjes zijn geen bezwaar.
- Beslag in muffinvormpjes scheppen.
- Kruidkoekmuffins in midden van oven in ca. 20-25 minuten bruin en gaar bakken.
- Muffins 5 minuten laten afkoelen en uit vorm nemen.
Tips / Opmerkingen
Test de muffins door er een satéstokje in te steken: als dat er droog uit komt, zijn de muffins
gaar.
gaar.