Sukadelapjes

Sukadelapjes

AllerHande maart 2000
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 700 g sukadelapjes
  • 1 ui
  • 40 g boter of margarine
  • zout
  • peper
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 kruidnagels
  • 2 eetlepel(s) azijn

Instructies

  • Vlees droogdeppen met keukenpapier.
  • Ui pellen en snipperen.
  • In braadpan boter verhitten en vlees rondom bruin bakken.
  • Ui ca. 2 minuten meefruiten.
  • Vlees bestrooien met zout en peper.
  • Warm water in pan schenken tot vlees net onderstaat.
  • Laurierblaadjes, kruidnagels en azijn toevoegen.
  • Vlees afgedekt in ca. 2½ uur zachtjes gaar stoven.
  • Jus proeven en eventueel op smaak brengen met zout en peper.

Notities / Tips / Wijnadvies

Tip:
Serveren met gekookte aardappels en rode kool.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees