Zeebaars met Courgette
porties: 4 personen
ingrediënten
- 4 stukken zeebaars mooie filets zonder vel
- Half zongedroogde tomaten
- 4 tomaten
- Groene tapenade
- Zwarte tapenade
- 1 courgette
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels honing
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- Peper naar smaak
- zout naar smaak
Bereidingswijze
- Bestrijk de visfilets met groene en zwarte tapenade en leg enkele halfzongedroogde tomaten erop.
- Snijd de courgette zeer fijn en leg deze bovenop de vis.
- Snijd de tomaten in dunne schijfjes en leg deze er ook bovenop.
- Stapel twee delen van de vis op elkaar en stoom ze gedurende 3 minuten op 95°C.
- Karameliseer de honing, voeg olijfolie, balsamicoazijn en fijngehakte tijm toe.
- Schik de visstapels op een bord, giet de saus erover en garneer met een basilicumblaadje.