Zaterdagavond Salade
porties: 4 personen
ingrediënten
- 400 g kipfilet
- 150 g walnoten
- 1 blikje mandarijntjes
- 1 potje selleriesalade
- 1 potje zure room
- Peper en zout
- Peterselie
- Blaadjes kropsla
Bereidingswijze
- Braad de kipfilet ruim van tevoren, laat het afkoelen en snijd het in kleine stukjes.
- Hak de walnoten fijn en houd er enkele achter voor garnering.
- Laat de mandarijntjes en de helft van de selleriesalade uitlekken in een vergiet (bewaar wat
- mandarijntjes en wat mandarijntjes sap).
- Maak een sausje van peper, zout, zure room, peterselie en een beetje mandarijntjes sap.
- Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
- Leg de bladeren kropsla op een platte schaal en schep de salade in het midden.
- Garneer met walnoten en de achtergebleven mandarijntjes.