Kerstkonijn
Kerstkonijn
Ingrediënten
- 1 kilo konijnstukken ongeveer 6 stuks
- 3 ui fijn gesneden
- 2 tenen knoflook fijn gesneden
- 3 kruidnagel
- 1 laurierblad
- 10 peper
- marjolein naar smaak
- basilicum
- peper & zout
- olijfolie
Instructies
- De konijndelen afspoelen en bestrooien met peper en zout.
- In de hete olie of braadboter de konijndelen op matig vuur om en om bakken tot het een mooi bruin kleurtje heeft.
- Dan 3 delen op de bodem van de braadpan leggen,dan de helft van de uien,knoflook en kruiden erover strooien,dan de andere konijndelen er bovenop leggen dan de rest van de uien kruiden enzo erover verdelen.
- Een beetje water toevoegen en 30 minuutjes laten sudderen op een laag vuur met de deksel erop.
- Heerlijk met stoofpeertjes en aardappelpuree.