Krokant gebakken sprot met pittige eiersaus
Een smaakvol bijgerecht met gerookte sprot of sardien, omhuld met een pittige eiersaus en krokant gebakken tot goudbruin.
Ingrediënten
Instructies
- Meng de eieren met de fijngesneden selderij.
- Voeg zout, peper en sambal naar smaak toe.
- Doe de gerookte vis erbij en meng alles goed door elkaar.
- Verhit olie in een pan en bak de vis tot deze lichtbruin en krokant is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met witte rijst en komkommer in zoetzuur voor een frisse tegenhanger. Wijnadvies:
Lekker met een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc of een frisse Riesling.
Serveer met witte rijst en komkommer in zoetzuur voor een frisse tegenhanger. Wijnadvies:
Lekker met een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc of een frisse Riesling.
Voedingswaarden
Calories: 210 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 18 g | Vet: 15 g | Zout: 1.3 g | Sugar: 0.5 g