Dadar isi bandung
porties: 4 personen
ingrediënten
- 4 losgeklopte eieren
- 250 g half-om-half gehakt
- 1 ui fijngesneden
- 1 teentje knoflook fijngesneden
- 2 theelepels djahe
- ½ theelepel trassi
- ½ theelepel djinten
- 15 cm prei fijngesneden
- 1 eetlepel gesneden selderij
- 1 theelepel sesamolie
- ¼ theelepel zout
- ¼ theelepel versgemalen zwarte peper
Bereidingswijze
- Roer peper, zout, en sesamolie door de losgeklopte eieren en bak hiervan niet te grote omeletten.
- Leg ze op een schaal en houd ze warm.
- Fruit de ui, knoflook, prei, en selderij in wat olie.
- Voeg het gehakt en de kruiden toe en bak het geheel al roerend op een laag vuurtje bruin en gaar.
- Leg dit mengsel midden op de omeletten, vouw ze dicht, en serveer