Recept afdrukken
No ratings yet

Roquefortballetjes

Recept categorieën: Kaas, Koude Hapjes
Auteur: Cor Kevenaar

Ingrediënten

  • 50 g zachle boter
  • 150 g Mon Chou
  • 100 g Roquefort
  • 2 eetlepel(s) fijngehakte peterselie

Instructies

  • Roer de boter met de Mon Chou romig.
  • Verkruimel de Roquefort en roer deze door het boter-Mon Choumengsel.
  • Laat het mengsel ca. 30 minuten in de koelkast opstijven.
  • Draai van het mengsel kleine balletjes ter grootte van soepballetjes.
  • Rol de balletjes door de peterselie en serveer ze met een cocktailprikkertje erin gestoken.

Recept afdrukken
No ratings yet

Kaastruffels

Recept categorieën: Kaas, Koude Hapjes
Auteur: Cor Kevenaar

Ingrediënten

  • 100 g boter
  • 100 geraspte oude kaas
  • 5 sneetjes roggebrood
  • peper

Instructies

  • Roer de boter romig.
  • Voeg de geraspte kaas toe en roer alles goed dooreen.
  • Verkruimel het roggebrood en vermeng de kruimels grondig met de boter-kaasmassa.
  • Zet het mengsel 15 minuten in de koelkast om op te stijven.
  • Draai van het mengsel balletjes ter grootte van flinke soepballetjes.
  • Laat de balletjes in de koelkast nog 30 minuten opstijven en serveer ze met een cocktailprikkertje erin gestoken